UKKEL: OP ATELIERBEZOEK

14/05/2020 - 10:30 à 15:00 | Culturele activiteiten

 

In Ukkel bevinden zich twee ateliers van uitzonderlijke vrouwen. De ene is Italiaanse, genoot haar opleiding in Rome aan de Academie van Schone Kunsten. Ze heeft jaren gewerkt in het Etruskisch museum Villa Giulia als kunsthistorica en restauratrice. Thans is ze sinds enige tijd gevestigd in Brussel waar ze haar uniek talent verder beoefent en geeft lessen in picturale decoratie. Ze zal ons de verschillende technieken van “trompe-l’oeil” laten zien, acryl schilderkunst, toepasbaar op o.a. schotels, tegels. Tevens ontwerpt ze heel mooie juwelen.

De andere is een Brusselse aquarellist en vooral papierkunstenares. Van zowel grote luxehuizen, luxehotels als van privéklanten haalt ze opdrachten binnen voor kerstkaarten, eindejaarwensen en feestuitnodigingen, alsook decoratie voor borden. Sinds enige tijd maakt ze ook gebruik van pop-up technieken. Als wereldreiziger vult zij haar notitieboeken met schetsen en aquarellen die betoverend zijn.

Geen inschrijving zonder betaling.

Lunch bij één der artiesten.

Maximum: 20 personen.

Adressen en praktische informatie zullen net voor het bezoek worden meegedeeld.

 

UKKEL: OP ATELIERBEZOEK

 

30€ / lid

Gelieve in te loggen!

 

Terug