ZAVENTEM ATELIERS van Lionel Jadot

07/05/2020 - 10:45 à 14:00 | Culturele activiteiten

 

Lionel Jadot, interieurontwerper, kunstenaar en ontwerper ontdekte ooit, toen hij in de file stond dit verlaten industrieterrein. Lionel Jadot ondernam toen de renovatie van het pand en creëerde ongeveer dertig werkplaatsen, met een oppervlakte van 40 tot 400 m2. Op de eerste van de drie verdiepingen richtte hij ook zijn kantoren in met een ruimte van 350 m2, een echt klein meesterwerk van industriële stijl met een verzameling van ter plaatse gevonden apparatuur en voorwerpen. Zaventem Ateliers is een plaats van creatie en productie rond design; er heerst een sfeer van samenwerking. We ontdekken deze site, genieten van de renovatie van het gebouw en ontmoeten in hun atelier een aantal kunstenaars, ontwerpers of ambachtslieden, waarvan velen reeds internationale bekendheid genieten.

Broodjeslunch ter plaatse.

Vervoer met eigen wagen.

De prijs bevat een gift aan de Stichting Zaventem ateliers en de lunch. Geen inschrijving zonder betaling.

 

Plaats:
Afspraak: Zaventem Ateliers: Fabrieksstraat 15/19, 1930 Zaventem

 

ZAVENTEM ATELIERS van Lionel Jadot

 

40€ / lid

Gelieve in te loggen!

 

Terug