DE PROVENCE IN HET TEKEN VAN HEDENDAAGSE KUNST

Du 20/09/2021 au 24/09/2021 | Diversen

 

van 20 t/m 24 september 2021

 

Het programma werd speciaal samengesteld voor de Montgomery Club. We krijgen de kans meerdere stichtingen met internationale naam en faam, gelegen in het zuiden van Frankrijk, te bezoeken. Sophie Godts, Belgische gids-conferencière werd gekozen door de Club om ons gedurende heel de reis te begeleiden.

De Foundation Lacoste en Aix en Provence ; De Commanderie van Peyrassol en Porquerolles ; De stichting Carmignac, de Stichting Bernar Venet en het Domaine du Muy ; De Hartung Bergman Stichting en het Mamac in Nice (Musée de l'Art moderne et de l'Art contemporain); Roquebrune, Cap Martin

 

De inschrijvingen zijn afgesloten.

 

DE PROVENCE IN HET TEKEN VAN HEDENDAAGSE KUNST

 

 

Terug