Limburg: WIJNKASTEEL GENOELS-ELDEREN & DRONEPORT

22/10/2020 - 10:00 à 15:30 | Culturele activiteiten

 

Wijnkasteel Genoels-Elderen is met 22 hectaren wijngaarden het grootste wijndomein in het land. Deskundige gidsen leiden ons door het park, de wijngaarden, de rozentuin, de stokerij, het pershuis en 13de-eeuwse wijnkelders. De wijnen zijn van een goede kwaliteit. Prijzen op belangrijke wijnwedstrijden in binnen- en buitenland bevestigen dit. Hiermee is de Belgische wijnbouw goed op weg niet naar kwantiteit maar wel naar grote kwaliteit.

In de namiddag bezoeken wij de DronePort van de Limburg Regionaal Airport. Al sinds het begin van de 20ste eeuw was de luchthaven van Brustem een van de belangrijkste luchtvaartcentra in België en Europa. DronePort is bezig met het opzetten van een uniek ecosysteem met een infrastructuur en diensten om onderzoek, innovatie en ondernemerschap in de ruimtevaart- en drone-markt te faciliteren.

Tweetalige gidsen.

 

Plaats:
Kasteelstraat 9 in 3770 Riemst

 

Limburg: WIJNKASTEEL GENOELS-ELDEREN & DRONEPORT

 

61€ / lid

Gelieve in te loggen!

 

Terug