SINT-PETERSBURG

Du 20/05/2019 au 24/05/2019 | Diversen

 

Dit maal nemen wij U mee naar het Noorden waar we de vroegere hoofdstad van de tsaren zullen ontdekken, met name Sint-Petersburg. De witte nachten naderen, een ideaal moment om er te zijn. Sint-Petersburg is een echt openluchtmuseum dat iedereen, geïnteresseerd in kunst en geschiedenis, zal bekoren.

Gedurende vijf dagen zullen we samen met een lokale Franssprekende gids deze boeiende en adembenemende stad ontdekken: van het Fabergé museum naar de verschillende kathedralen, de Hermitage, de Peter-en Paulusvesting, de Tsarskoje Solo, alsook het zomerpaleis Pavlosk.

Met een draagvleugelboot bereiken we het Peterhof en eindigen ons verblijf met een tocht langs de kanalen en rivieren van deze prachtige stad waar ook hedendaagse kunst en street-art hun weg hebben gevonden.

Deze reis is voorbehouden aan leden van de Club en hun echtgenoten/partner.

 

SINT-PETERSBURG

 

 

Terug